Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mafia

21. 8. 2010

Mafia

Jak získat 1 000 000 000 dolarů:
V Extrémní jízdě jděte do tunelu v Hobokenu (nesmíte ale získat klíč ze železářství - takže neotevřete dveře v tunelu). Dveře se v tunelu nacházejí na pravé straně, asi 10 m od vchodu. Na tyto dveře klikněte akčním tlačítkem (dveře se neotevřou.) Nyní spusťte JÍZDU ve Městě a zvolte místo Hoboken. A ejhle - miliarda dolarů je tu !

Zabít Speeda Gonzalese:
V extrémní jízdě když máte zabít Speedyho Gonzalese, tak ještě předtím než aktivujete úkol, zaparkujte auto ke schůdkům, odkud vybíhá Speedy. Ten se zasekne o auto a už není nic jednoduššího než ho párkrát střelit a úkol je splněný !

 Tipy & triky - AUTA
 11.12.2004
 
 
 
 Autor článku: Anh Hai Le


Silver Fletcher:

Pokud vám taky po dohrání hry ve volné jízdě nepřibylo auto Silver Fletcher, tak si dejte volnou jízdu a dojeďte k majáku (pod OAK Hills), tam bude toto auto stát, vemte ho a uložte hru u Salieriho baru, trádá a auto je v seznamu.

 
BRUNO SPEEDSTER 851:
Najdete ho v Central Islandu (na mapě je nápis CENTRAL ISLAND a na písmeně "S" přibližně stojí.

 
LASSITER V16 APPOLION:
Stojí v Down Townu, první ulice pod kostelem (asi dvě nebo tři ulice pod "D").

 
BOLT TRUCK
Najdete ho ve Works Quarter, poslední zatáčka před konečnou tramvají - jeďte rovně a pak ho už uvidíte (to znamená, že na té zatáčce nezahnete, ale pojedete rovně).

 
LASSITER V16 ROADSTER
Stojí ve Works Quarter, pojedete po tramvajovce a kousek před koncem je po pravé straně parkoviště a na něm stojí Lassiter.